Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Vi stiller krav til våre leverandører

Rica Hotels deltar og er en av grunnleggerne av Gress-gruppen, Norges største innkjøpssammenslutning innen storhusholdning. Gjennom Gress-gruppen kan vi sette tydelige krav til våre leverandører.

For eksempel setter vi krav til at produkter som leveres ikke på noen måte er tilsatt eller behandlet med tilsetningsstoffer eller stråling som er forbudt i henhold til Mattilsynet eller annen norsk lov. På vår anmodning skal leverandører legge frem prosedyrebeskrivelse og rutiner for avvikshåndtering.

Klart nei til barnearbeid og diskriminering
Alle leverandører til Rica Hotels skal ha offentlig godkjent dokumentasjon på at barnearbeid eller tvungen arbeid, som definert i ”UN Convention on Human rights and Child labour”, ikke forekommer i produksjonen eller hos underleverandører.

Ingen ansatte skal bli diskriminert grunnet medlemskap i fagforening, eller på grunn av kjønn, legning, farge, opprinnelse, religion, alder eller graviditet. Ansatte skal behandles med respekt og i tråd med lokal lovgivning.

Miljø ved innkjøp
Den ansattes arbeidsmiljø skal være sikkert og miljøvennlig, og leverandører skal ha en plan for å redusere negative miljøpåvirkninger. Dette innebærer blant annet av vi setter høye krav til leverandører av varer og tjenester vedrørende deres miljøbevissthet ved å:
• kreve miljøpolicy og retningslinjer
• kreve reduksjon av ikke-resirkulerbar emballasje
• stille krav til miljømerkede produkter

Rica Hotels er kontrollmedlem i Grønt Punkt, noe som medfører at alle leverandører også må være medlem av Grønt punkt.

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti