Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Vi engasjerer oss

Vår viktigste prioritet i hverdagen er å være ”Det Gode Vertskapet” for deg som hotellgjest, men vårt engasjement stopper likevel ikke der.

Et sterkt norsk reiseliv
Reiselivsnæringen er en av de viktigste næringene i Norge med tanke på omsetning og sysselsetting. Vi i Rica Hotels brenner for norsk reiseliv, noe vi viser ved aktiv deltagelse i organisasjoner som blant annet Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, Regjeringens Reiselivsråd og Forum for Reiseliv. Som en av Norges største reiselivsaktører og med flere tusen ansatte, er det selvfølgelig i vår interesse å sørge for en solid og stabil næring, noe vi tror vi gjør best ved aktiv deltagelse der beslutningene tas. Vi er representert i våre største byer og i små tettsteder langs kysten, og med vår førstehåndskunnskap om situasjonen der ute, gir vi innspill for å styrke reiselivsnæringen slik at eksisterende arbeidsplasser sikres og nye kan skapes. Dette innebærer med andre ord en verdiskapning som hele samfunnet nyter godt av.

Levende bygder og lokalt særpreg
God mat er viktig, og bare tenk hvor kjedelig det er dersom alt smaker det samme. Nettopp derfor tror vi på lokalt særpreg. Gjennom blant annet ”Lokalmat på menyen”, bidrar Rica Hotels til å styrke norske småskalaprodusenter innen landbruket og fiskerinæringen. Sammen med Innovasjon Norge, Landbruks- og Matdepartementet og KSL Matmerk har vi saumfart det ganske land for å finne småskalaprodusenter som tilbyr produkter av høy kvalitet og særpreg. Dette bidrar til levende bygder og det knytter også næringene landbruk og fiskeri tettere sammen med reiselivsnæringen.

Vi støtter eksisterende og kommende talenter
La oss innse det først som sist – mange av oss tilbringer for mye tid inaktivt. Vi er rett og slett ikke flinke nok til å være fysisk aktive i det daglige, og idrett er derfor mer viktig enn noen gang. Gjennom en samarbeidsavtale med Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité, i tillegg til en rekke særforbund, støtter vi eksisterende som kommende stjerneskudd på den norske idrettshimmelen i tillegg til den vel så viktige breddeidretten. Norges Bedriftsidrettsforbund er et av Norges største idrettsforbund i antall aktive, og ved vårt samarbeid med Bedriftsidretten er vi med og legger forholdene til rette for en sunnere befolkning.

Gjennom sponsorater og spesialpriser legger vi forholdene til rette for så vel masseidrett som toppidrett. Et eksempel på dette er Rica Idrett hvor vi med spesialpriser, tilpassede menyer og gratisnetter for idrettslaget gjør det vi kan for å legge forholdene til rette. Les mer om Rica Idrett her.

Lokale initiativ
Våre hoteller er møtesteder, ikke minst gjelder dette på mindre steder og i byer hvor hotellet huser så vel kulturhus eller badeland som restaurant og utested. Vi er viktige for lokalsamfunnene, men lokalsamfunnene er minst like viktige for oss. Derfor ønsker vi å gi noe tilbake. Gjennom en rekke lokale initiativ fra nord til sør gir vi tilbake til lokalsamfunnet, og noen av de i lokalsamfunnene som trenger en oppmuntring i hverdagen. Vi åpner våre lokaler for blant annet julefest for fattige, arrangerer barneløp hvor inntektene går til barneavdelingen ved det lokale sykehuset og vi bidrar til den lokale Kirkens Bymisjon. Eksemplene er mange, takket være våre engasjerte ansatte som ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøene.

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti