Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Tilgjengelighet for alle

Vi er opptatt av at våre hoteller skal være tilgjengelige for alle. Dessverre er det slik at mange av våre bygg ble bygget i en tid hvor dette ikke hadde samme fokus som i dag.

Med universell utforming i planene
Alle våre nye bygg og påbygg bygges etter dagens lover og forventninger til universell utforming. Dette innebærer bedre tilgjengelighet for flere grupper i samfunnet, deriblant bevegelses-, syns- og hørselshemmede. Med mer enn 70 hotelleiendommer er dette en stor bygningsmasse som Rica Hotels kontinuerlig jobber med å bedre forholdene og å legge til rette for alle.

Sov trygt med SafeWake
På alle våre hotell kan du som gjest få utlevert varslings- og vekkersystemet SafeWake. SafeWake er tilpasset hørselshemmede og andre som har vanskelig for å våkne av vanlig vekkerklokke, hotellets vekkeralarm eller brannalarm. Vekkerklokken har en innebygd detektor som reagerer på eksisterende varslingsanlegg på våre hoteller, og varsler ved hjelp av en vibrator plassert under hodeputen. SafeWake ligger i en veske slik at våre gjester enkelt kan få den utlevert ved innsjekking.

 

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti