Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

God helse er viktig

Selv om mange liker å ”skeie ut” når de bor på hotell, har vi også en stor andel gjester som ønsker å opprettholde et sunt kosthold og ha mulighet til å trene selv om de ikke bor hjemme. Dette tar vi i Rica Hotels konsekvensen av.

Kosthold
Frokosten er dagens viktigste måltid, og undersøkelser viser at opptil 90 prosent av våre gjester spiser frokost på hotellet. Av den grunn lanserte vi allerede i 2006 frokostkonseptet ”God morgon” i Sverige og deretter i 2009 vår prisbelønte frokost ”God morgen” i Norge. ”God morgen” er utviklet i samarbeid med ernæringsspesialister fra Olympiatoppen for å gi våre gjester en sunn og smaksrik frokost som gir energi og overskudd som varer lenge. Med produkter som ferskpressede juicer, vårt eget grovbrød, næringsrike frokostblandninger, fersk frukt og spennende smaksvarianter som varmrøkt laks med chili og kakao har vi lagt til rette for en sunn start på dagen.

Trening
En rekke av våre hoteller kan tilby treningsrom for fri benyttelse for våre gjester. Bruk dem! Selv om det kanskje frister å legge seg på sengen etter en lang dag på reise eller i møter, vil mange oppleve at man får mer overskudd og energi ved å legge inn en liten treningsøkt. Noen av våre hoteller har også basseng.

Man trenger ikke engang forlate rommet for å trene. Flere av våre hoteller har nemlig treningsutstyr i resepsjonen med yogamatte, manualer, strikker og andre treningshjelpemidler til gratis utlån. Våre resepsjonister er behjelpelige med å anbefale fine turområder eller trimløyper for gå- eller joggeturer i hotellets nærområde.

Inneklima
Rica Hotels vil sikre gjestene et godt inneklima. Derfor benyttes mikrofilter i alle støvsugere og det stilles strenge krav til røykfrie soner. Et klart flertall av våre rom er røykfrie for din komfort. Mange av våre hoteller tilbyr allergirom.

 

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti