Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Wayne’s Coffee åpner på Rica Hotel G20

Wayne’s Coffee åpner i dag ny kafé i Oslo sentrum. Den nye kaffebaren på Rica Hotel G20 gir så vel kaffetørste hotellgjester som Oslo-borgere et nytt tilbud. Kaféen på Rica Hotel G20 er kaffekjedens tolvte enhet i hovedstaden.

Publisert: 28.11.2012

– Rica Hotel G20 ligger midt i et av Oslos travle forretningsstrøk, noe som gir et spennende kundegrunnlag bestående av hotellgjester og kaffetørste Oslo-borgere på vei til eller fra arbeid og møter. Som en ekstraservice til våre hotellgjester vil vi også tilby enkel alkoholservering, samt utvidet åpningstid til kl. 22.00, sier Sverre Orm Øverland, Country Manager i Wayne’s Coffee Norge.

Populært hotell
Rica Hotel G20 har markert seg som et av hovedstadens mest populære hoteller takket være sin sentrale beliggenhet og moderne design. Hotellet ble blant annet kåret til et av landets mest trendy hoteller for 2012 av Tripadvisor.

– Vi gleder oss over det nye tilbudet og ikke minst til lukten av ferske bakervarer og nykvernet kaffe i hotellets lobby, sier hotelldirektør Theodor von Porat.

Håndlaget kaffe
Wayne´s Coffee har siden åpningen av kjedens første kaffebar i Stockholm i 1994 satt standarden for moderne europeiske kafékonsepter. Unikt og gjennomført design, service og velsmakende produkter er suksessoppskriften. Kaffen håndlages av eget merke. Bakverk og mat lager Wayne´s Coffee selv.

– Vi skal servere Oslos beste kaffe på våre kaféer. Derfor bruker vi kun kaffeblends av høyeste kvalitet, samt at hver espressoshot ekstraheres manuelt fra espressomaskiner håndlaget hos La Marzocco i Firenze. I tillegg setter vi vår ære i å servere nydelige og særegne bakervarer fra vårt eget bakeri. Vi fokuserer på gode smaker og naturlige, friske råvarer, sier Øverland.

Offensiv satsing
I høst har Wayne´s Coffee åpnet fem nye kaffebarer i Norge, i tillegg til dagens åpning i Grensen. Neste år opprettholdes de offensive planene, og flere kaffeelskere vil få glede av Wayne´s Coffee i sitt nærområde.

– I 2013 har vi planer om å åpne 10 til 15 nye kaffebarer i Norge, og flere kontrakter er allerede signert. Vår målsetting er å være til stede i alle de større byene i Sør-Norge, avslutter Øverland.

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti