Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Hotel Narvik har offisielt åpnet

Nå kan endelig Narvik ønske velkommen til et nytt prakthotell i malmbyen!

Publisert: 07.03.2012

Etter et par års byggearbeid åpnet Rica Hotel Narvik offisielt 7. mars. Hotellet ligger i sentrum av Narvik, og den arkitektoniske formen som rager over 18 etasjer gir hotellet en fantastisk utsikt over Ofotfjorden, fjellet Dronningen og de andre omkringliggende fjellene. Interiøret tar opp det spennende eksteriøret i de 148 romslige værelsene og i fellesområdene. Lokale kunstnere har fått lov til å eksponere sine verker i hotellet, noe kunstnerne selv, og ikke minst gjestene, vil sette stor pris på.

Hotellet vil etablere et nært samarbeid med flere aktivitetsleverandører i området og kan derfor tilby mange spennende aktiviteter blant annet i fjellet, sommer som vinter.

Spennende arkitektur
Avtalen om byggingen av et nytt og moderne fullservicehotell i Narvik ble undertegnet mellom Narvikgården AS og Rica Narvik Eiendom AS i mai i 2008. Da var planen å bygge et signalbygg i og for byen.

«Ved bygging av nye hoteller legger vi vekt på et spennende eksteriør og interiør som gjenkjennes og blir lagt merke til. I Narvik sitt tilfelle har vi brukt Madsø Sveen Arkitekter AS ved Hans Petter Madsø som arkitekt. Det er ikke nok at form og uttrykk framkommer ved å se hotellet, det skal også oppleves når man er i bygget, noe vi mener vi har fått til i samarbeidet med Madsø. Vi håper og tror at våre gjester vil få en god hotellopplevelse her i tiden fremover», sier styreleder i Rica Hotels, Ole-Jacob Wold.

«Rica Hotels har som mål å være representert i hele Nord-Norge. Nå er vi etablerert med eget hotell i Narvik, og det blir meget bra både for Narvik og for Rica Hotels», avslutter Wold.


Fakta om Rica Hotel Narvik
- 148 romslige og stilfulle værelser
- Moderne konferansefasiliteter for opptil 180 personer
- 8 funksjonelle møterom
- En hyggelig «all day» restaurant i 1. etasje med plass til 120 personer. Restauranten serverer deilige retter, mange tilberedt med lokale og nordnorske råvarer
- En skybar/restaurant i 18. etasje med panoramaterrasse og fantastisk utsikt 
- Fitnessrom
- Innendørs parkering
- Tilrettelagt for universell tilgjengelighet
- Hotellet er svanemerket

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti