Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Holmenkollen Park Hotel Rica er Norges beste hotell


Holmenkollen Park Hotel Rica befester sin posisjon på toppen, og er for andre året på rad kåret til Norges beste hotell av reislivsbransjen gjennom World Travel Awards.

Publisert: 16.12.2011

World Travel Awards er reiselivsbransjens egen kåring av de beste reiselivsproduktene, og anerkjennelse fra kolleger i bransjen henger ekstra høyt. Holmenkollen Park Hotel Rica har vært nominert til ”Norway’s Leading Hotel” de fem siste årene, og i år som i fjor gikk det staselige hotellet på Oslos tak helt til topps.

- Vi beviser med dette at vi leverer i alle deler av vår organisasjon, sier en stolt hotelldirektør, Claus Thomas Petersen. Petersen ønsker å berømme de ansatte for den innsatsen de legger ned i å være ”Det Gode Vertskapet” for hotellets gjester, og måten hotellets medarbeidere trekker i samme retning. Ønsket om å yte en best mulig service for gjestene gjennomsyrer hele organisasjonen ved hotellet, og er nøkkelen til suksessen sammen med en høy standard på hotellets øvrige fasiliteter, mener Petersen.

- Våre interne gjestetilfredsundersøkelser viser med tydelighet at vi leverer på et meget høyt nivå, men at også bransjen for øvrig har lagt merke til den gjennomførte høye servicen ved hotellet, setter vi selvfølgelig stor pris på, sier en fornøyd hotelldirektør.

Holmenkollen Park Hotel Rica
Holmenkollen Park Hotel Rica er bygget i dragestil for mer enn 100 år siden og var i utgangspunktet et sanatorium for storbyens tuberkulosepasienter. Hotellet ligger 350 meter over Oslo sentrum, og nå som nå da kan gjester nyte den friske luften og den unike utsikten over byen og fjorden. Hotellets eldste del fra 1894 er en arkitektonisk severdighet med restaurant, møte-, salong- og bankettlokaler.

Holmenkollen Park Hotel Rica utvidet før Ski-VM 2011 med 115 nye, delikate rom. Med de nye rommene har hotellet nå en kapasitet på totalt 336 rom. Hotellets siste utvidelse er en utbygging og totalrenovering av hotellets storstue Saga Hall. Med utvidelsen som sluttføres i disse dager, kan hotellet tilby en kapasitet for inntil 650 møtedeltakere i én og samme sal.

World Travel Awards
World Travel Awards er blitt delt ut hvert eneste år siden 1993. Holmenkollen Park Hotel Rica har vært nominert til Norges ledende hotell de tre foregående årene i tillegg til én nominasjon for Norges ledende forretningshotell. De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling, og det er bransjen selv som avgjør hvem som stikker av med de gjeve prisene. World Travel Awards’ mål er å skille de gode fra de enestående, å identifisere selskaper som til stadighet presterer utover det forventede og å ta kundens forventninger til et nytt nivå.

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti