Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Lokalmat

Alle liker god og genuin mat, og alle liker en god historie. Rica Hotels satser på norske regionale spesialiteter og ønsker vel møtt til en smakfull lokalmatopplevelse.

For eksempel melkefromasj med sirup av aroniabær til dessert. Det er bær som har stått ute i havgapet på Jæren, og som har blitt nennsomt håndplukket til konsentrert sirup som lagres ett års tid. Smaken minner om blåbær, men aroniabærene inneholder tre ganger så mye antioksidanter. Da passer det godt at melken i fromasjen kommer fra de glade kuene på Nærbø – ja, de som sover på madrasser. Bedre kan det vel ikke bli?

Rica Hotels satser på norske regionale spesialiteter og ønsker vel møtt til en smakfull lokalmatopplevelse. Vi ønsker å styrke særpreget og mangfoldet i norsk matkultur og bidra til levende lokalsamfunn og aktive kulturlandskap. Derfor tilbyr vi våre gjester mat med særpreg og med lokal forankring – rett og slett mat som er pleiet med flid og kjærlighet, og som har høy kvalitet. Lokalmaten har ofte også en spennende historie som Det Gode Vertskapet gjerne serverer deg. ”Lokalmat på menyen” er et samarbeid mellom Rica Hotels, KSL Matmerk, Landbruks- og matdepartementet og Innovasjon Norge.

> Lokalmat på menyen er nå utvidet til å gjelde 24 Rica hoteller
> Se vår brosjyre for mer informasjon: Lokalmat på menyen

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti