Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

God natt

Rica Hotels ønsker å gjøre vårt beste for at du skal sove godt hos oss og tilbyr nå egen putemeny på rommene. Med fem forskjellige putealternativer ønsker vi at du skal kunne velge den puten som passer deg best.

Vi vet at en god natts søvn er helt essensielt når du skal slappe av underveis på reisen eller skal prestere i møter, på konferansen eller bare ønsker å hygge deg på en weekend- eller ferietur. Rica Hotels satser på søvn og tilbyr nå egen putemeny på rommene som gir deg valget mellom en myk eller fast pute fra Høie av god kvalitet, i forskjellige størrelser og med fyll av ulike materialer. Dette håper vi at bidrar til at flere finner en pute som passer sin rygg og nakke.

Vi er i tillegg klar over at det ikke bare er en god seng og en deilig pute som sørger for en god natts søvn. Mange faktorer ligger bak, og så mange som 10-15 prosent av nordmenn sliter med søvnproblemer. Vi samarbeider med en av Norges fremste eksperter på søvn og søvnproblemer, professor i psykologi ved Universitet i Bergen og seniorforsker ved Nasjonalt kompetansesenter for søvnsykdommer, Ståle Pallesen. Han har i samarbeid med Rica Hotels utformet nyttige søvntips og hvordan oppnå den gode søvnen. Tipsene finner du i en egen søvnbrosjyre plassert på alle våre hotellrom.

Rica Hotels putemeny
Hos oss kan du velge en pute som passer nettopp deg – velg mellom puter av ulike materialer og fasthetsgrader. Dersom du ønsker en annen pute enn den du finner i sengen, ta kontakt med resepsjonen så hjelper de deg med den puten du ønsker. Du kan velge mellom følgende puter:

• Dunpute, lav fasthet
Høie Iris er en eksklusiv pute med 95 % dun av moskusand, anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Fyll: 400 gr kvalitetstestet dun, 50x70 cm.

• Polyesterpute, medium fasthet
Høie Hotel Exclusive er en oppgradert fiberpute for bedre sovekomfort. Fyll: 650 gr Airblow®
polyester kulefiber, 50x70 cm.

• Allergipute, medium fasthet
Høie Allergo er en antimidd- og antibakteriell polyesterfiberpute, anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Fyll: 700 gr Allerban® polyester kulefiber, 50x70 cm.

• Nakkepute, medium fasthet
Høie Hotel er en kvalitetspute for nakken. Fyll: 290 gr polyester kulefiber, 45x50 cm.

• Microfiberpute, høy fasthet
Høie DownFeel fiberpute er lett og myk som ren dun for maksimal komfort. Fyll: 1000 gr polyester microfiber, 50x70 cm.

God natt - sov godt!

 

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti