Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

"God morgen" Sverige

Hva er det beste med å bo på hotell? Mange svarer frokosten! Med en ambisjon om å servere Sveriges beste hotellfrokost innledet vi i 2006 et samarbeid med det svenske kokkelandslaget og utviklet i samråd vår «God morgen» frokost.

I 2011 tok vi ytterligere grep for å gi våre hotellgjester en enda bedre frokostopplevelse på våre svenske hotell. En nyhet er «Green market», vår frukt og grønt avdeling, med ferskskårne fruktsalater, deilige smoothies og ferskpresset appelsinjuice.

Vår God morgen frokost består av fem avdelinger med et rikt utvalg. Her finner du noe for enhver smak, uansett om du prioriterer en helserik frokost eller ønsker å kose deg litt ekstra. 

Sandwichavdelingen: ulike varianter av nybakte brød, ferske croissanter, et dusin forskjellige pålegg, ferske grønnsaker og mer.

Yogurt & Co: yoghurt, diverse bær-kompotter, müsli, frokostblandinger og våre deilige pepperkakercrunch fra Åre Bakeri.

Varme retter: eggerøre laget av ferske svenske egg, pannekaker med tilbehør, kjøttboller og mer.

Varme og kalde drikker: Fairtrade, organisk brygget kaffe, te, juice og andre spennende drikker.

Green Market: Freskskårne fruktsalater, smoothies, ferskpresset appelsinjuice og mer.

Vår God morgen frokost er alltid inkludert i romprisen og serveres på våre svenske Rica hoteller hverdager 06:30 til 09:30 og 07:30 til 11:00 i helgene. Du som ikke bor på hotellet er også velkommen til å nyte Sveriges kanskje beste hotellfrokost. Kontakt våre hoteller for tider og priser.

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti