Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Våre medarbeidere

Rica Hotels har ca. 4000 dyktige medarbeidere fordelt på våre hoteller og regionskontorer i Norge og Sverige, samt ved Rica Hotels Hovedkontor på Billingstad.

Vi identifiserer oss med våre verdier og jobber for å innfri våre løfter slik at vi oppleves som «Det Gode Vertskapet». Alle våre medarbeidere er en viktig brikke i hotellets puslespill, og hver og en fargelegger spillet med sitt engasjement, humør og utstråling.

Hvorfor jobbe i Rica Hotels?
Det skjer stadig noe nytt i Rica Hotels, enten det er nyåpninger, lansering av nye konsepter eller tildeling av ulike utmerkelser. Hos oss vil du møte engasjerte og imøtekommende kollegaer som skaper entusiasme og arbeidsglede. Vi ønsker å ha et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø hvor «alle snakker med alle». Vi har spennende personalfordeler, og det er store muligheter for at du vil finne et Rica hotell i nærheten av der du bor.

Hvorfor skal så du jobbe i Rica Hotels? Jo, om du føler at det å yte god service er en selvfølge, at du liker å gi andre en opplevelse, at du ønsker å gjøre et ærlig og godt arbeid og du kan identifisere deg med våre løfter og verdier – da er du den rette til å jobbe hos oss!

«Alle kan bygge fine hoteller, men det er medarbeiderne som gjør dem unike»

Sjekk våre ledige stillinger på: www.rica.no/jobb. Kanskje er det akkurat DEG vi er på jakt etter?

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti