Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Personvern

Vi i Rica Hotels tar personvern på alvor og vi har et overordnet enkelt prinsipp: Vi samler ikke inn flere personopplysninger enn det vi har behov for til vårt formål, og vi deler ikke personopplysningene med noen uten ditt samtykke.

Personvern:

  • Vi oppbevarer dine personopplysninger bare så lenge vi har bruk for dem til formålene de ble samlet inn for, eller så lenge gjeldende lovgivning tillater det.
  • Personopplysningene skal være oppdaterte og korrekte i våre systemer.
  • På forespørsel informerer vi deg om hvilke personopplysninger vi har lagret i våre databaser.
  • Dine personopplysninger går ikke tapt og blir ikke benyttet til uautorisert bruk, da vi har gode rutiner og sikre systemer.
  • Dine personopplysninger blir ikke overført til andre land som ikke omfattes av EUs regelverk.
  • Dette nettsted bruker cookies. En cookie er en liten tekstfil som plasseres på din datamaskin, og dette er for deg å oppleve siten på best mulig måte. Cookies benyttes også i markedsføringssammenheng.
Overvåkningskamera
Formålet med overvåkningskamera på våre hoteller er å øke våre gjesters og medarbeideres sikkerhet.
 
Innsyn, retting og sletting
Etter personopplysningsloven har du krav på innsyn i behandling av dine personopplysninger.
Du har rett til informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles og oppbevares, samt informasjon om hvordan du kan rette eller slette feilaktige opplysninger.

Du kan når som helst velge å trekke tilbake ditt samtykke. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss:

Rica Hotels AS
Slependveien 108
Postboks 3
1375 Billingstad
Telefon: +47 66 85 45 00
Fax: +47 66 85 45 01
E-post: . Skriv “Personvern” i subjektfeltet

Vi vil regelmessig evaluere hvordan vi oppfyller denne personvernerklæringen.

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti