Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Hjelp til å planlegge

Trenger du hjelp med planleggingen av konferansen? Møter og konferanser er vår spesialitet så overlat gjerne detaljene til oss.

Det er mange ting å tenke på når man skal arrangere et kurs eller en konferanse. Forruten om valg av hotell, møterom og bestemme seg for om konferansen skal inneholde overnatting og teambuildingsaktiviteter, må arrangørene også innhente informasjon om deltagerne med tanke på særlige behov knyttet til allergi, bruk av rullestol etc.

Vi i Rica Hotels er opptatt av at alle våre gjester hos Rica Hotels skal bli tatt godt vare på, og hjelper deg gjerne med planleggingen av et vellykket arrangement. Møter og konferanser er vår spesialitet, så overlat detaljene til oss så kan dere konsentrere dere om det faglige innholdet.

Vi kan bistå med alt fra tilrettelegging og registrering, hjelp ved innsjekk og kan også sette opp en egen skranke hvor det deles ut program, hotellnøkler, navnelapper og lignende, og selvfølgelig diske opp med appetittvekkende pausemat!

Husk at dersom konferansen begynner tidlig, er normal utsjekking satt til senest kl. 12.00, og innsjekking vil vanligvis være fra kl. 15.00. Hotellene tilbyr naturligvis midlertidig oppbevaring av bagasje samt nødvendige garderobefasiliteter.

Vell møtt til det gode vertskap!

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei

Finn kurs- og konferansehotell

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti