Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Brakanes Hotel

God natt

Brakanes Hotel er et moderne og komfortabelt fullservice hotell både for kursgjester og fritidsgjester. Vi har 143 velutstyrte rom og kan tilby kategorier som standard, superior, familierom, junior suite og suiter. Alle rom har minibar, hårføner, TV og telefon.

Superior rommene og junior suiten har også balkong med utsikt over fjord og fjellandskapet som omgir Ulvik. Suitene våre har i tillegg til dette boblebad. De fleste rom og alle fellesarealer har gratis trådløs Internettilkobling.

(+47) 56 52 61 05

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom har ulik stilart og design. De inneholder skrivebord, tv, telefon, minibar, hårføner, toalett samt dusj eller badekar. Prisen inkluderer frokost buffet og trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre superiorrom har vakker utsikt over Hardangerfjorden, og har ulik stilart og design. Alle rom inneholder skrivebord, tv, telefon, minibar, hårføner, toalett samt dusj eller badekar. Prisen inkluderer frokost buffet og trådløst internett.

  Les mer om Superiorrom
 • Deluxerom

  Deluxerom

  Deluxerommene har balkong og vakker utsikt over Hardangerfjorden. Rommene har ulik stilart og design og er utstyrt med skrivebord, tv, telefon, minibar, hårføner, toalett samt dusj eller badekar. De fleste deluxerom har badekar og vannkoker. Prisen inkluderer frokost buffet og trådløst internett.

  Les mer om Deluxerom
 • Juniorsuite

  Juniorsuite

  Våre flotte juniorsuiter har separat sovedel med dobbeltseng og er alle utstyrt med TV, telefon, dusj/badekar og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Juniorsuite
 • Suite

  Suite

  Våre romslige suiter har atskilt soverom med dobbeltseng og er alle utstyrt med TV, telefon, dusj/badekar og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Enkelte suiter har balkong, gjestetoalett og separat selskapsdel. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Suite

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Brakanes Hotel

Ulvik Ulvik i Hardanger, 5730Faks (+47) 56 52 64 10

(+47) 56 52 61 05

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti