Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Nidelven Hotel

Miljøsertifisert Lokal mat God morgen God natt

Fokuset på "ekte mat" laget fra grunnen av, og faglærte kokker som bruker det beste av lokale råvarer, har gitt hotellet en unik posisjon som mathotellet i Norge.

I påsken vil det være andre åpningstider, og Restaurant Nidelven vil være stengt. Last ned full oversikt over våre åpningstider i påsken her. (pdf)

Rica Nidelven Hotel har 30 heltidsansatte kokker, hvorav fire konditorer og en baker, og har vunnet konkurransen Twinings Best Breakfast - Norges Beste Frokost åtte år på rad. I tillegg er Restaurant Nidelven representert med en eller flere kokker i NM-finalen i kokkekunst hvert år, der de 12 beste kokkene fra de aller beste restaurantene, i tillegg til gastronomisk institutt, deltar. 

Enten du starter dagen med Norges Beste Frokost, opplever vår fantastiske lunsjbuffé med kokker ute på egne stasjoner, nyter et høyt smørbrød i Broen Bar, eller går for 6-retteren i Restaurant Nidelven, er Nidelvens kokker klare til å sjarmere deg og gi deg en topp opplevelse gjennom hele oppholdet!

Våre serveringssteder

 • Frokost

  Frokost

  Rica Nidelven Hotel har vunnet prisen for Norges Beste Frokost åtte år på rad i konkurranse med over 400 andre hotell i Norge.

  Les mer om Frokost
 • Restaurant Nidelven

  Restaurant Nidelven

  Restaurant Nidelven kan tilby en spennende 6 - retters meny der du selv velger hvilke og antallet retter du ønsker. Maten i restauranten skal være moderne og inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst, der vi bruker kun de beste lokale råvarene.

  Les mer om Restaurant Nidelven
 • Broen Bar

  Broen Bar

  Broen Bar har flott utsikt til Nidelven og blomsterbrua som går over til Solsiden. Her kan man få deilige, store smørbrød som lages ferske av vår kokk i baren på bestilling.

  Les mer om Broen Bar
(+47) 73 56 80 00

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Nidelven Hotel

Havnegata 1-3 Trondheim, 7400Faks (+47) 73 56 80 01

(+47) 73 56 80 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti