Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Havna Hotel

Lokal mat God morgen God natt

Alle hotellrom er nylig totalrenovert og smakfullt innredet med en moderne stil og maritimt snitt. Alle rom er utstyrt med dusj, telefon, TV, pay-tv, minibar og gratis trådløst internett. I juni 2009 ferdigstilte hotellet 38 nye leiligheter med fantasisk utsikt over Røssesundet. Hver leilighet er eksklusivt innredet med to eller tre soverom, stue, kjøkken, to bad og solrik terrasse med sjøutsikt.

På hotellets eiendom finnes også båthavn med sesongbrygge og gjestebrygge med tilhørende sanitæranlegg. 35 andelshytter rett ved siden av hotellet med to soverom i hver hytte, fullt utstyrt kjøkken, stue og bad.

(+47) 33 30 30 00

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre større superior rom har stort sett en bedre beliggenhet i hotellet. Rommene er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett, og har som regel separat sittegruppe. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Superiorrom
 • Junior suite

  Junior suite

  Våre flotte juniorsuiter har separat sovedel med dobbeltseng og er alle utstyrt med TV, telefon, dusj/badekar og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Junior suite
 • Deluxe leilighet

  Deluxe leilighet

  Våre deluxe leiligheter inneholder stue med sofa og spisestue, kjøkkenkrok, 1-2 bad, 1-3 soverom samt terrasse. Alle leilighetene har tv, telefon, dusj/badekar og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Deluxe leilighet
 • Deluxe leilighet med utsikt

  Deluxe leilighet med utsikt

  Deluxe leilighetene har utsikt mot sjøen og har en sjøvendt terrasse. Leilighetene inneholder stue med sofa og spisestue, kjøkkenkrok, 1-2 bad og 1-3 soverom. Alle leilighetene har tv, telefon, dusj/badekar og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Deluxe leilighet med utsikt

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Havna Hotel

Havnaveien 50 Tjøme, 3145Faks (+47) 33 30 30 01

(+47) 33 30 30 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti