Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Victoria Hotel

Miljøsertifisert God morgen God natt

Rommene på Victoria Hotel har hvert sitt særpreg. De fleste rommene har sittegruppe og gode arbeidsmuligheter og ivaretar alle krav en forretnings- eller feriereisende skal ha. Rommene har minibar, badekar/dusj og hårtørker. Du finner deg lett til rette i avslappende omgivelser.

(+47) 51 86 70 00

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Standard enkeltrom

  Standard enkeltrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standard enkeltrom
 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre superiorrom har stort sett en bedre beliggenhet i hotellet, og flere av dem har sjøutsikt. Rommene er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett, og enten egen sittegruppe eller to lenestoler. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Superiorrom
 • Deluxerom

  Deluxerom

  Våre flotte deluxerom er de beste rommene i hotellet med god plass, og god beliggenhet. De har stor dobbeltseng og egen sittegruppe. Rommene er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Deluxerom
 • Juniorsuite

  Juniorsuite

  Våre flotte juniorsuiter har separat sovedel med dobbeltseng og er alle utstyrt med TV, telefon, dusj/badekar og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Juniorsuite
 • Suite

  Suite

  Våre to flotte suiter har best beliggenhet i hotellet, og har nydelig utsikt ut mot Vågen. Rommene har egen adskilt sovealkove, stor sittegruppe og er utstyrt med TV, telefon, kaffemaskin, dusj/badekar og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler.

  Les mer om Suite

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Victoria Hotel

Skansegaten 1 Stavanger, 4006Faks (+47) 51 86 70 10

(+47) 51 86 70 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti