Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Forum Hotel

Miljøsertifisert Lokal mat God morgen God natt

Rica Forum Hotel har velutstyrte rom, hvorav de fleste er romslige dobbeltrom med god arbeidsplass. Alle rommene er lokalisert fra 5. - 20. etasje, noe som gir en fantastisk utsikt over nærområde. I 20. etasje finnes to suiter som begge har vindu fra gulv til tak.

Værelsene er innredet i moderne stil og byr på førsteklasses komfort med bl.a. vannbåren varme som forhindrer tørr luft. Alle rom har flatskjerm TV, samt tilgang til bredbåndstilkobling, minibar og hårføner.

(+47) 51 93 00 00

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Budsjett enkeltrom

  Budsjett enkeltrom

  Alle våre budsjettrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett, men er noe mindre enn våre standardrom. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Budsjett enkeltrom
 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre større superiorrom har stort sett en bedre beliggenhet i hotellet. Om ønskelig har vi superior rom med badekar. Vannkoker, morgenkåpe og tøfler er standard i alle superiorrom. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Superiorrom
 • Juniorsuite

  Juniorsuite

  Våre flotte juniorsuiter med utsikt over byen har twin senger og er alle utstyrt med sofagruppe, flatskjerm TV og kaffe- og tekoker, dusj og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Juniorsuite
 • Suite

  Suite

  Våre romslige suiter har atskilt soverom med dobbeltseng og er alle utstyrt med TV, telefon, dusj/badekar og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Enkelte suiter har gjestetoalett og separat selskapsdel. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Suite

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Forum Hotel

Gunnar Warebergsgate 17 Stavanger, 4002Faks (+47) 51 93 00 01

(+47) 51 93 00 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti