Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Holmenkollen Park Hotel

Miljøsertifisert Lokal mat God morgen God natt

Rica Holmenkollen Park Hotel kan tilby hele 336 hotellrom og suiter, mange oppkalt etter kjente norske idrettslegender. Romkategoriene er som følger: standard, superior, deluxe, juniorsuiter og suiter.

Alle hotellrommene har digital-TV, trådløst internett, minibar, vannkoker og ellers de fasiliteter man forventer i moderne hotellrom. Og selvsagt, det som ikke er der: støy, dårlig luft eller en motorvei rett utenfor hotellrommet. Mange av rommene har en unik utsikt over byen,  fjorden og naturen rundt Oslo. Noen også med egen terrasse.

(+47) 22 92 20 00

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med digital-TV, telefon, minibar og vannkoker. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre større superiorrom har stort sett en bedre beliggenhet i hotellet. Rommene er utstyrt med digital-TV, telefon, minibar og vannkoker og har som regel separat sittegruppe.

  Les mer om Superiorrom
 • Deluxerom

  Deluxerom

  De flotte, store og tidløse deluxerommene har store senger og egen sittegruppe. Rommene er utstyrt med digital-TV, telefon, minibar, kaffemaskin og vannkoker. Alle deluxerommene har fantastisk utsikt. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Deluxerom
 • Juniorsuite

  Juniorsuite

  Våre flotte juniorsuiter har separat sovedel med dobbeltseng og er alle utstyrt med digital-TV, telefon, minibar og vannkoker. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Noen av juniorsuitene har takterrasse og alle har unik utsikt. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Juniorsuite
 • Suite

  Suite

  Alle suiter har soverom og stue, tv i begge rom, telefon, minibar, kaffemaskin og vannkoker til te. I tillegg får du badekåpe og tøfler.

  Les mer om Suite

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Holmenkollen Park Hotel

Kongeveien 26 Oslo, 0787Faks (+47) 22 14 61 92

(+47) 22 92 20 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti