Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Holmenkollen Park Hotel

Miljøsertifisert Lokal mat God morgen God natt

Våre restauranter er spennende møtesteder for ulike kulturer og smaker. Utenlandske gjester som vil oppleve det unikt norske, og nordmenn som søker eksotiske opplevelser. Her finner du menyer som bergtar og overrumpler, behager og forfører.

I våre restauranter og bar kan du oppleve førsteklasses mat, mens du nyter den vakre utsikten over Oslo by. Vi tilbyr menyer som kombinerer tradisjonell norsk mat og lokale råvarer, med eksotiske smaker fra Italia, Frankrike og østlige deler av Asia.

På Rica Holmenkollen Park Hotel jobber det alltid kokker og kelnere som er lidenskaplig opptatt av mat og vin, og mange av dem er blant Norges beste i sitt fag.

Våre serveringssteder

 • Frokost

  Frokost

  Rica Holmenkollen Park Hotel var nominert til finalen av "Twinings Best Breakfast" - Norges beste hotellfrokost. I restaurant Galleriet kan du hver morgen nyte en velsmakende og energirik frokost komponert i samarbeid med Olympiatoppen.

  Les mer om Frokost
 • Galleriet

  Galleriet

  I Galleriet serveres hotellets fantastiske frokost. Lunsj og middag serveres for grupper. Lokalet egner seg spesielt godt for store selskaper og middager i forbindelse med konferanser. Som selskapssal har Galleriet plass til ca 150 personer.

  Les mer om Galleriet
 • De Fem Stuer

  De Fem Stuer

  Vakkert beliggende i den gamle trebygningen fra 1894 og et perfekt valg når du ønsker å spise med viktige forretningsforbindelser eller dine kjære. Her er vi stolte av å kunne tilby en av Oslos absolutt beste restauranter, både i form av omgivelser og mat.

  Les mer om De Fem Stuer
 • Park Café

  Park Café

  Park Café ligger lett tilgjengelig i hotellets pulserende lobby med vakker utsikt over Oslo og fjorden. Med sitt moderne interiør er dette en flott kontrast til det ærverdige Dragebygget fra 1894.

  Les mer om Park Café
 • Kollen Bar K120

  Kollen Bar K120

  Hotellets lobbybar ligger i andre etasje, over resepsjonen, et møtested mellom konferanserommene i Dragebygget og hotellrommenes fløyer. Dette er et naturlig samlingspunkt på kvelden, hvor drinker og samtaler kan nytes med den vakre kveldssolen i bakgrunnen.

  Les mer om Kollen Bar K120
(+47) 22 92 20 00

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Holmenkollen Park Hotel

Kongeveien 26 Oslo, 0787Faks (+47) 22 14 61 92

(+47) 22 92 20 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti