Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Hotel Malmø

Miljøsertifisert God morgen God natt

Rommene har nylig blitt restaurert og varierer i størrelse. Fra rimelige budsjettrom til større deluxe rom med blant annet egen espressomaskin.

Nesten alle rommene har også nye, lyse flislagt bad. Alle rommene er innredet i moderne skandinavisk stil og utstyrt med komfortable Jensen-senger. Alle våre gjester har tilgang til gratis trådløst internett. Trådløst tastatur og internett-tilgang er tilgjengelig mot et gebyr via TV-en i hotellrommene. Alle rommene er utstyrt med toalett, dusj/bad, hårtørker, radio, kabel-TV og telefon.

(+46)(0)40 660 95 50

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Budsjett enkeltrom

  Budsjett enkeltrom

  Alle våre budsjettrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett, men er noe mindre enn våre standardrom. Noen av rommene har ikke pult eller kald minibar. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Budsjett enkeltrom
 • Budsjettrom

  Budsjettrom

  Alle våre budsjettrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett, men er noe mindre enn våre standardrom. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett. Noen av rommene har ikke pult, samt kald minibar.

  Les mer om Budsjettrom
 • Standard enkeltrom

  Standard enkeltrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standard enkeltrom
 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre større superiorrom har stort sett en bedre beliggenhet i hotellet. Rommene er utstyrt med TV, telefon, vannkoker, dusj og toalett, og har som regel separat sittegruppe.

  Les mer om Superiorrom
 • Deluxerom

  Deluxerom

  Våre flotte deluxe rom er de beste rommene i hotellet med god plass. De har stor dobbeltseng og egen sittegruppe. Rommene er utstyrt med TV, telefon, kaffemaskin, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé, morgenkåpe, tøfler og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Deluxerom

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Hotel Malmø

Stortorget 15 Malmö, 211 22Faks (+46)(0)40 660 95 59

(+46)(0)40 660 95 50

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti