Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Hotel Malmø

Miljøsertifisert God morgen God natt

Hotellets lyse matsal serverer frokost, lunsj og brunsj. Rundt hjørnet for hotellet finner du Lilla Torg med et bredt utvalg av restauranter og barer.

Frokost
Frokostbuffeen, som er inkludert i prisen og serveres i den lyse spisesalen, er utviklet i samarbeid med det svenske kokkelandslaget og gir deg stor frihet til å komponere din egen frokostmeny, enten du prioritere helse eller hverdagsluksus.
 
Lunsj
Mandag til fredag ​​serverer hotellets restaurant en stor lunsjbuffé med en fristende salatbar fra kl. 11:30 til 13:30. For bare SEK 95,- inkluderer lunsjbufféen også drikke og kaffe. Reservere gjerne et bord på tlf +46 040 660 95 50.

Lobbybar
Hotellet har en koselig lobbybar som serverer øl, vin, drinker, snacks og småretter, et perfekt sted for møter eller avslapning. Hotellet ligger rett ved Lilla Torg med en rekke hyggelige restauranter i forskjellige prisklasser å velge mellom. Kontakt gjerne resepsjonen før eller under ditt opphold - de er glade for å dele sine beste restauranttips og reserverer gjerne et bord for deg.

Våre serveringssteder

 • Frokost

  Frokost

  Frokostbuffeen er utviklet i samarbeid med det svenske kokkelandslaget og gir deg rikelig frihet til å komponere din egen frokostmeny, enten om du prioriterer helse eller hverdagsluksus.

  Les mer om Frokost
 • Lobbybaren

  Lobbybaren

  Hotellet har en koselig lobbybar som serverer øl, vin, drinker, snacks og småretter, og er et perfekt sted for møter eller avslapning.

  Les mer om Lobbybaren
(+46)(0)40 660 95 50

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Hotel Malmø

Stortorget 15 Malmö, 211 22Faks (+46)(0)40 660 95 59

(+46)(0)40 660 95 50

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti