Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Hotel Kristiansund

Miljøsertifisert Lokal mat God morgen God natt

Rica Hotel Kristiansund tilbyr to restauranter og to barer til sine gjester.

I restaurant Sans blir man servert spennende retter og menyer basert på sesongens råvarer. Kjønnøybrygga benyttes ved bestilte arrangementer. På toppen av hotellet finner du Mood Sky Bar med en fantastisk utsikt over byen. I JP Clausen kan du nyte spennende småretter og tapas, og baren tilbyr et rikt mangfold av drikkevarer. 

Rica Hotel Kristiansund er restaurantør på det flotte lokalet Festiviteten. Les mer om lokalene som du kan bruke til ditt neste arrangement.

Våre serveringssteder

 • Frokost

  Frokost

  Rica Hotel Kristiansund er fylkesvinner i konkurransen om "Twinings Best Breakfast" - Norges beste hotellfrokost. I restauranten Sans kan du hver morgen nyte en velsmakende og energirik frokost komponert i samarbeid med Olympiatoppen.

  Les mer om Frokost
 • Sans

  Sans

  Restaurant Sans serverer retter og menyer satt opp med det beste av råvarer sesongen har å by på. Sans får råvarer av unik kvalitet levert direkte fra lokale leverandører. Restauranten fikk utmerkelse for byens beste bacalao i 2008.

  Les mer om Sans
 • Kjønnøybrygga

  Kjønnøybrygga

  Kjønnøybrygga tilbyr bestilte arrangementer. Med Sundbåten tar man turen over til en av Kristiansunds eldste gjenværende brygger. Her tilbys banketter, selskap, julebord, konserter m.m. Brygga har 4 etasjer med 3 barer og solrik brygge. Åpent etter avtale.

  Les mer om Kjønnøybrygga
 • JP Clausen Bar

  JP Clausen Bar

  JP Clausen har byens triveligste og største live-scene. Her kan en oppleve både lokale, nasjonale og internasjonale artister i helgene. En kan ellers nyte et av byens største utvalg i baren. Vi viser ofte fotballkamper på storskjerm.

  Les mer om JP Clausen Bar
 • Mood Sky Bar

  Mood Sky Bar

  Mood Sky Bar er naturligvis plassert på toppen av hotellet med flott utsikt over byen. Opplev komforten, kvaliteten, lyset, musikken og bildene.

  Les mer om Mood Sky Bar
(+47) 71 57 12 00

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Hotel Kristiansund

Storgaten 41 Kristiansund, 6508Faks (+47) 71 57 12 01

(+47) 71 57 12 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti