Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Dyreparken Hotel

Miljøsertifisert God morgen God natt

Hotellet består av rom i kategoriene dobbeltrom, familierom og suiter. Rommene er fordelt i tre etasjer hvor hver etasje har et tema: Jungel, Savanne og Nordisk Villmark. Alle rommene har dyrenavn som gir ekstra nærhet til oppholdet for gjestene. Dyrenavnene er ordnet etter tema og innenfor hver etasje etter kontinent. I alle rom henger det en akvarell av respektive dyr som er malt og signert av Dyreparkens grunnlegger, Edvard Moseid.

(+47) 38 14 64 00

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom har dobbeltseng med enten sovesofa (120x190cm) eller køyeseng til barn under 150 cm, og er utstyrt med TV, telefon, minibar, pult, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé, parkering og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre superior rom har utsikt ut mot Dyreparken og Grashavet. Noen av rommene har balkong med sittegruppe. Rommene er utstyrt med dobbeltseng, sovesofa (120x190cm), TV, telefon, minibar, pult, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé, parkering og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Superiorrom
 • Deluxerom

  Deluxerom

  Våre flotte deluxe rom er noen av de beste rommene på hotellet med god plass. Rommene er hjørnerom med balkong og utsikt mot Grashavet og Dyreparken. Rommene er utstyrt med dobbeltseng, sovesofa, TV, telefon, minibar, pult, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé, parkering og trådløst nett.

  Les mer om Deluxerom
 • Juniorsuite

  Juniorsuite

  Våre flotte juniorsuiter har dobbeltseng, køyeseng og sittegruppe som kan gjøres om til to sovesofaer. Rommene er utstyrt med TV, telefon, minibar, pult, kaffemaskin, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé, parkering og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Juniorsuite

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Dyreparken Hotel

Kardemomme by, 4609Faks (+47) 38 14 64 01

(+47) 38 14 64 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti