Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Hotel Norge

miljøfyrtårn God natt

Hotellets 172 rom er smakfullt innredet og av førsteklasses standard. Aircondition på alle rom, original kunst av kjente kunstnere, meget god kvalitet på madrasser, minibar og rikelig med TV-kanaler. Rommene har moderne og delikate bad.

Hotellet har både parkett og teppebelagte rom, samt rom med balkong. Hotellets suiter, Holberg Suiten og Per Gynt Suiten, er på ca. 50 kvm hver og er meget godt utstyrt. Hotellet tilbyr eget vaskerom med tørke- og strykefasiliteter og har paraply til utlån eller salg.

(+47) 38 17 40 00

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Standard enkeltrom

  Standard enkeltrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standard enkeltrom
 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre flotte standard dobbeltrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til gratis trådløst internett. Rommene er utstyrt med 2 gode stoler i tillegg til godt skrivebord.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre smakfulle superior rom har en beliggenhet bort fra gaten. Rommene er utstyrt med TV, inkludert standard kanalpakke, telefon, dusj, toalett og har egen separat sittegruppe. Kaffe og vannkoker finnes også på rommet. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til gratis trådløst internett.

  Les mer om Superiorrom
 • Suite

  Suite

  Våre hyggelige og klassiske suiter har atskilt soverom og stue, to bad og balkong. Suitene har utsikt til havnen. Alle er utstyrt med TV, inkludert gratis kanalpakke, telefon, dusj/boblebad og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Prisen inkluderer frokostbuffé og gratis tilgang til nett.

  Les mer om Suite

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Hotel Norge

Dronningensgate 5 Kristiansand, 4666Faks (+47) 38 17 40 01

(+47) 38 17 40 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti