Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Maritim Hotel

Miljøsertifisert God morgen God natt

Hotellet har flere suiter, hvorav en "Grand suite" på 100 kvm med boblebad, badstue, anretning, stor terrasse, spise- og møtebord og projektor i taket. Alle rom har kabel-TV og minibar, mange rom har vannkoker, og de fleste rom har mulighet for internettoppkobling via kabel eller trådløst internett.

(+47) 52 86 30 00

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Budsjett enkeltrom

  Budsjett enkeltrom

  Alle våre budsjettrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett, men er noe mindre enn våre standardrom. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Budsjett enkeltrom
 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom er moderne og smakfullt innredet, flere med maritimtpreg eller film som tema. Standardrommene er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre superiorrom har flott beliggenhet med egen balkong og flott utsikt mot Smedasundet. Rommene er utstyrt med TV, telefon, strykejern, vannkoker, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Superiorrom
 • Deluxerom

  Deluxerom

  Våre flotte deluxe rom er av de beste rommene i hotellet med god plass. Rommene er innredet med maritime detaljer og har balkong med utsikt mot sundet. Rommene er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Deluxerom
 • Juniorsuite

  Juniorsuite

  Våre juniorsuiter er på 33 kvm med sofagruppe, privat balkong og flott utsikt over Smedasundet. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Juniorsuite
 • Suite

  Suite

  Våre romslige suiter har dobbeltseng, stort bad med badekar, eget gjestetoalett og privat balkong med utsikt over Smedasundet. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Suite

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Maritim Hotel

Åsbygaten 3 Haugesund, 5528Faks (+47) 52 86 30 01

(+47) 52 86 30 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti