Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Rica Sunnfjord Hotel og Spa

Miljøsertifisert Lokal mat God morgen God natt

Hotellet har lyse og trivelige rom, suiter, handikaprom og røykfrie rom. Alle rom har TV, telefon, dusj/bad, minibar, strykejern, hårføner og trådløst internett.

(+47) 57 83 40 00

Romkategorier Eksempelbilde *

 • Budsjett enkeltrom

  Budsjett enkeltrom

  Alle våre budsjettrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett, men er noe mindre enn våre standardrom. Rommene ligger nær heis og resepsjon. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Budsjett enkeltrom
 • Standardrom

  Standardrom

  Alle våre standardrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett. Noen av standardrommene har badekar. Romfløyen er vendt bort fra trafikk. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Standardrom
 • Superiorrom

  Superiorrom

  Våre større superiorrom er utstyrt med TV, telefon, dusj og toalett og har en separat sittegruppe, noen av superiorrommene har bakong og badekar. Romfløyen er vendt bort fra trafikk. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Superiorrom
 • Deluxerom

  Deluxerom

  Våre flotte deluxe rom er av de beste rommene i hotellet med god plass, egen sittegruppe og balkong. Rommene har eksklusive bad med dusj og badekar. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Deluxerom
 • Juniorsuite

  Juniorsuite

  Våre flotte juniorsuiter har en bonderomantisk stil og romslige bad med boblebad. Alle juniorsuitene er utstyrt med sittegruppe, TV, telefon, dusj og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Juniorsuite
 • Suite

  Suite

  Våre romslige suiter har atskilt soverom med dobbeltseng og balkong. Alle suitene er utstyrt med TV, telefon, dusj/badekar og toalett. I tillegg får du badekåpe og tøfler. Enkelte suiter har connecting room, så en kan få to soverom. Prisen inkluderer frokostbuffé og tilgang til trådløst internett.

  Les mer om Suite

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei
Prisgaranti
Bestill hotell
Barn under 16 år
Det er ikke mulig å booke flere enn 4 rom i vår online booking. Kontakt hotellet direkte for bestilling.

Finn kurs- og konferansehotell

Rica Sunnfjord Hotel og Spa

Storehagen 2 Førde, 6800Faks (+47) 57 83 40 01

(+47) 57 83 40 00

Direktør:

Frokost og internett er inkludert i prisen

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti