Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til søk

Turoperatører

Nordkapp

Nordkapp

Rica Hotels tilbyr hoteller med høy kvalitet i Norge, og har med sine nærmere 80 hoteller et komplett tilbud for operatører som arrangerer reiser i Skandinavia.

Hotellene holder en høy standard og ligger sentralt plassert fra nord til sør i byer og tettsteder, langs kystlinje, fjell og fjorder. Rundturer i Norge kan gjennomføres med overnattinger kun hos Rica Hotels grunnet hotellenes beliggenhet. Som kunde vil du oppnå konkurransedyktige priser og rabatter.

Se vår hotellguide
> Rica Hotels Hotel Guide 2013/2014 (PDF, 31 MB)

Nyhetsbrev

> Nyhetsbrev, Januar 2014
> Nyhetsbrev, Januar 2014: Vedlegg: Guide til Nordlyset
> Nyhetsbrev, Mai/juni 2013
> Nyhetsbrev, Mars 2013
> Nyhetsbrev, Januar 2013
> Nyhetsbrev, Oktober 2012
> Nyhetsbrev, Juli 2012
> Nyhetsbrev, Mai 2012


God morgen

Velkommen til Norges beste hotellfrokost! ”God morgen” er navnet på Rica Hotels’ spennende satsning på frokost. På våre hoteller får du en god og sunn frokost komponert i samarbeid med Olimpiatoppens ernæringsfysiologer. Rica Hotels har flere år på rad vunnet kåringen «Twinings Best Breakfast» - en frokost som gir deg overskudd til resten av dagen.

Lokalmat på menyen
Rica Hotels satser på norske regionale spesialiteter. Vi tilbyr mat med særpreg og lokal forankring av høy kvalitet. Lokalmat har ofte en spennende historie som Det Gode Vertskapet gjerne serverer våre gjester. Vel møtt til en smakfull lokalmatopplevelse!

Gruppemenyer
Gjennom vårt menykonsept har Rica Hotels over flere år hatt fokus på mat og laget gruppemenyer til turoperatørmarkedet. Våre kunder velger på forhånd en meny og sikrer på denne måten gjestene mot å få samme mat servert flere ganger. Menyene er basert på tradisjonelle norske råvarer og gir også gjestene en flott opplevelse av norsk matkultur.

Bookingkontakter
Bookinger kan gjøres direkte til hotellene, se listen over Rica Hotels' bookingkontakter.

Bildebank
I vår bildebank kan du laste ned gratis høyoppløselige bilder fra alle våre hoteller i Norge.
> Besøk Rica Hotels bildebank
Dersom du ikke har tilgang, kontakt oss på for brukernavn og passord.

Kontaktinformasjon
Er du turoperatør og arrangerer ferie- og fritidsreiser til Skandinavia kontakt oss gjerne for spørsmål eller en avtale på . Som kunde vil du oppnå konkurransedyktige priser og rabatter.

Nordkapphallen

Nordkapphallen holder åpent året rundt, og er et servicesenter for besøkende til Nordkapp. Hallen inneholder et mangfold av fasiliteter bl.a. supervideograf, utstillinger i den underjordiske tunnelen, verdens nordligste postkontor, økumeniske kapell og en spennende souvenir- og gavebutikk. Restaurant Kompasset og Kaffehuset tilbyr god mat og fantastisk utsikt mot Nordishavet. Grotten Bar er en moderne Dovregubbens hall, sprengt inn i Nordkappklippen og Grotten benyttes til ulike arrangementer. Les mer om Nordkapphallen.

Sápmi Park
I den samiske temaparken i Karasjok møter gjester samisk kultur, historie og mytologi på en engasjerende måte. Her opplever de Det magiske teateret, autentiske samiske boplasser med reinsdyr, levende presentasjoner av tradisjonelt samisk levesett, Storgammen – en samiskinspirert restaurant hvor det serveres lunsj og  middag, butikksenter med sølvsmie, glasshytte, suvenirbutikk og kafè. Rica Hotel Karasjok ligger også i Sápmi Park.

Det Gode Vertskapet
Vi i Rica Hotels skal være «Det Gode Vertskapet» for våre gjester. Vi arbeider etter prinsippet om å ta imot våre hotellgjester på samme måte som vi ville ha tatt imot en kjær gjest i vårt eget hjem. Våre verdier er kvalitet, gjestfrihet, fleksibilitet og samspill. Det Gode Vertskapet er det inntrykket vi ønsker at dine gjester skal sitte igjen med når de har vært hos oss.
Velkommen!

Del denne siden

Fant du det du lette etter?

Ja Nei

Finn kurs- og konferansehotell

Få våre beste tilbud og nyheter på e-post Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisgaranti